Πολιτική Επιστροφών SK shoes

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να μας ενημερώσετε εντός επτά (7) ημερών από την παραλαβή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) info@skshoes.gr γνωστοποιώντας μας τον λόγο επιστροφής ή αντικατάστασης και συμπληρώνοντας τηλέφωνο επικοινωνίας. Στη συνέχεια συνεργάτης από την εταιρεία μεταφορών θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παραλαβή του δέματος επιστροφής. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2314-069953 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00).

Προϋποθέσεις επιστροφής:

 • το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
 • η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών
 • το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ)
 • και να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους για τους παρακάτω λόγους:

 1. ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της «SKSHOES» σάς παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα.Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα.
 2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 2314- 069953(Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00).
 3. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να συμπληρώσετε στο e-mail επικοινωνίας κωδικό ή κωδικούς προϊόντων και μέγεθος και θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης μας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απ ευθείας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2314-069953.Σε περίπτωση που το προϊόν που είναι ελαττωματικό ή δεν ταιριάζει στο πόδι σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών (ανά παραγγελία, με δική σας επιβάρυνση ), πάντοτε κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 2314-069953 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00) και μόνο μέσω της ταχυμεταφορικής εταιρίας ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ με την οποία συνεργαζόμαστε. Η επιστροφή του προϊόντος είναι 5€ από όλη την Ελλάδα. Για αλλαγές/επιστροφές από Κύπρο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2314-069953 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00).

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε courier θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2314-069953 αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης και – μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί – *(δεν επιστρέφονται χρήματα παρά μόνο εκδίδεται πιστωτικό παραστατικό με την αξία του προϊόντος), εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με courier που θα σας υπoδείξει η εταιρεία μας. Επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείται για αγορά του προϊόντος που έχει γίνει με μετρητά (αντικαταβολή), πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση/έμβασμα, παρά μόνο εκδίδεται πιστωτικό παραστατικό με την αξία του προϊόντος που είχατε πραγματοποιήσει την αγορά και ισχύει για 30 ημέρες από την ημέρα της επιστροφής.

Σε κάθε περίπτωση η νέα αποστολή επιβαρύνει τον παραλήπτη με 5 ευρώ, εφόσον το ποσό της αλλαγής είναι κάτω από 50 ευρώ