Τρόποι Αποστολής στο SK shoes

Αποστολές εντός Ελλάδας

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα 50.00€ πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως της ποσότητας της παραγγελίας σας. Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των 50.00€ είναι 3.50€ ανά αποστολή εντός Ν.Θεσσαλονίκης και 4.50€ εντός Ελλάδος.

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών “ELTA COURIER”. Εναλλακτικά, μπορείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας να επιλέξετε να παραλάβετε προσωπικά το δέμα σας από οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρείας ELTA COURIER στην Ελλάδα, έπειτα από τηλεφωνική ειδοποίηση ή κατά την παραγγελία σας να βάλετε την επιθυμία αυτή στα σχόλια.

Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται εντός 4-8 ημερών με την ταχυμεταφορική εταιρεία  ΕΛΤΑ courier. Το κόστος αποστολής είναι 8,00€!

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος «skshoes.gr» αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 16:30, εργάσιμης ημέρας, και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. αναμονή τραπεζικού εμβάσματος ή ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας).

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Για τις αποστολές στην Κύπρο, ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 4-8 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης των προϊόντων απο την εταιρία Courier η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη.